Suunnittelupalvelut

Palvelut

Tarjoamme monipuolista sisustussuunnittelua, ratkomme kodin säilytyshaasteet sekä stailaamme asunnot myyntikuntoon. 

Sisustussuunnittelu

Pieni tai suuri kohde – teemme pohjapiirrustukset sekä huonekortit, jotka sisältävät tuotelistauksen, materiaalivalinnat sekä työohjeet.

Keittiöt ja säilytys

Keittiö- ja säilytyskokonaisuuksien suunnittelu. Keittiöiden toteutuksessa mukana luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppaniyritykset.

Konsultointi ja stailaus

Konsultointikäynnillä sisustusideat ja remonttivinkit, stailauksessa koti houkuttelevaan ja edustavaan myyntikuntoon.

”Minulle on tärkeää ihmisten hyvinvointi – ja hyvinvointi lähtee kotoa.”

Hei, olen sisustaja Minna Qvist

Ihmisen hyvinvointi lähtee kotoa. Minulle on tärkeää luoda tilaan tunnelma, jossa on luonnollista olla. Sisustajana mieleeni ovat vanhan ja uuden sekoittaminen, kalusteiden ja sisustusesineiden uusiokäyttö sekä käytännöllinen ajattomuus. Erityisiä vahvuuksiani ovat myös käytännön tekeminen sekä materiaalien laaja tuntemus.

Olen suorittanut sisustusalan ammattitutkinnon vuonna 2013, jonka jälkeen olen työskennellyt sisustussuunnittelijana. Minulle on kertynyt myös vuosien työkokemus rautakaupassa, josta olen saanut paljon tietoa erilaisista materiaaleista.

Vahvuuksiani suunnittelijana ovat värit ja sävyt, säilytysratkaisut, akustiikka ja pintojen helppohoitoisuus sekä erilaisten sisustustyylien käyttäminen erikseen tai yhdessä.

Sisustamisessa otan huomioon aina asukkaan toiveet sekä kalusteiden ja rakennuksen aikakauden. Myös kodin turvallisuus on tärkeää sisustuksen suunnittelussa.

Q-tamolla yrittäjyyden ja sisustussuunnittelun ohella toimin sisustusalan kouluttajana Rajamäen TTS Työtehoseuralla. 

”Minulle on tärkeää ihmisten hyvinvointi – ja hyvinvointi lähtee kotoa.”

Suunnittelupaketit ja hinnat

Voit ostaa suunnittelupalveluita tuntiveloituksella tai pakettihinnoin.
Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Sisustussuunnittelu

Tila-ja sisustussuunnittelu, väri-ja materiaalisuunnittelu, keittiösuunnittelu, säilytysjärjestelmäsuunnittelu tai valaistussuunnittelu. – Työn sisällön ja laajuuden päättää asiakas.

Suunnitelma sisältää esim. 3D-kuvat pohjapiirroksineen, kalusteiden sijoitukset, keittiön ja kylpyhuoneen suunnittelukuvat, valaistussuunnitelman mittapiirroksineen, huonekortti-yhteenvedon ja ostoslistat.

Suuntaa antavia suunnitteluaikoja eri tiloissa:

^

Kaksio n. 20 – 30 h

^

WC, kylpyhuone, sauna n. 10 – 30 h

^

Olohuone (20 – 30 m²) n. 10 – 30 h

^

Keittiö n. 20 – 40 h

Suunnitteluprojekti alkaa maksuttomalla kartoituspalaverilla Q-tamolla sisustusmyymälässä, joko myymälän aukiolojen aikana tai sovittuna aikana myymälän ollessa suljettuna. 

Asiakkaan kohteessa tapahtuvissa kartoituskäynneistä perimme matkakulut.

Kartoituspalaverin jälkeen saat kirjallisen tarjouksen sähköpostiin, jonka hyväksyttyäsi alkaa varsinainen suunnittelutyö.

80 € / 1 h

Myytävän asunnon stailaus & sisustuskonsultointi

Myyntistailaus on tarkoitettu auttamaan asunnon myyntiä. Tavoitteena on kohteen nopeampi myynti ja korkeampi hinta. Stailauksen tarkoituksena on esitellä asunnon toimivuutta ja muunneltavuutta.

Toimeksianto voi sisältää stailaussuunnittelun tai avaimet käteen toteutuksen. Myyntistailaus toteutetaan normaalisti asiakkaan omilla kalusteilla. Piensisustustuoteita voi ostaa tai vuokrata Q-tamolla-sisustusmyymälän tuotevalikoimasta.

​Suosittelemme stailausta myös asuttujen kohteiden toimintojen tai tunnelman parantamiseen.

Konsultaatiokäynnin aikana kuulet vinkit ja ideat tilan kohennukseen esimerkiksi kalustesijoittelulla, piensisustuksella, viherkasveilla ja tekstiileillä. Mahdolliset muutostyöt jäävät asiakkaalle.

Lisätunnit 50 €/h.

150 € / 1,5 h

Referenssit

Voit tutustua työnäytteisiin alla olevassa kuvagalleriassa.

Keittiösuunnittelu

Syksyllä 2017 rintamamiestalon keittiöremontissa palautettiin keittiö vanhan talon tunnelmaan. Puuseppä Aapo Häärä valmisti kaapiston Minnan suunnitelmien mukaisesti. Vaikka kalusteet mukailevat 1950-lukua, on keittiö silti tämän päivän tarpeisiin toimiva.

Näyttäviä tapetteja ja tummia pintoja

Rintamamiestalon sisustuksessa säväytetään näyttävillä tapeteilla ja tummillakin pinnoilla. Tyyli syntyy mahdollisimman halvalla vanhoja kalusteita kierrättämällä. Koko artikkeli ja lisää kuvia Kotivinkin numerossa 22 / 16.11.2016.